Hoe word ik lid

HOE WORD IK LID?

FoodCoopNoord is een vereniging. Iedereen kan lid worden voor €10,- per jaar. Dit bedrag wordt automatisch bij de eerste bestelling extra in rekening gebracht.

Het lidmaatschapsgeld wordt onder andere gebruikt voor de bezorgkosten van onze leveranciers, administratieve kosten (zoals website en bankrekening) en kleine maar noodzakelijke aankopen, zoals een weegschaal.

Om lid te worden, stuur je een mailtje naar rooster@foodcoopnoord.nl. Binnen een aantal dagen ontvang je een welkomstmail met alle informatie over de Foodcoopnoord en het lidmaatschap. Nadat we van  jou een bevestiging ontvangen, sturen we een link waarmee je een account voor onze bestelsoftware kunt aanmaken. Als de volgende bestelronde geopend wordt,  krijg je een bericht en dan zie je welke producten te bestellen zijn.  Eenmaal ingelogd kun je heel  gemakkelijk je bestelling plaatsen. Een instructiefilmpje vind je hier.

Ben je lid geworden?  Dan word je aan een uitgifteteam gekoppeld en een van onze teamcoordinatoren neemt contact met je op om te bespreken wanneer je kunt mee draaien met een uitgifte.

IEDEREEN HELPT MEE

FoodCoopNoord koopt direct in bij de boer – zonder tussenpersoon. Dit betekent dat ieder lid een steentje bijdraagt aan de organisatie. In de praktijk ziet dat er als volgt uit:

Elk lid helpt minimaal vier keer per jaar met:

De uitgifte van de bestellingen.

Onze producten krijgen we in grote kratten aangeleverd waar we zelf de individuele bestellingen van die week uit samenstellen. De kratjes met alle bestellingen staan dan klaar en worden opgehaald door de leden. Daarna is het een kwestie van opruimen en klaar. Elke woensdag zijn hier vier mensen voor nodig van +/- 15:00 tot 19:00 uur.

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

Dat kan op elk moment door een mailtje te sturen naar rooster@foodcoopnoord.nl waarin je dat aangeeft.

verse, biologische, seizoensgebonden en lokale producten, direct van de boer zonder tussenpersoon