Hoe word ik lid

HOE WORD IK LID?

FoodCoopNoord is een vereniging. Iedereen kan lid worden voor €10,- per jaar. Dit bedrag wordt automatisch bij de eerste bestelling extra in rekening gebracht.

Het lidmaatschapsgeld wordt onder andere gebruikt voor de bezorgkosten van onze leveranciers, administratieve kosten (zoals website en bankrekening) en kleine maar noodzakelijke aankopen, zoals een weegschaal.

Om lid te worden, stuur je een mailtje naar rooster@foodcoopnoord.nl. Binnen een aantal dagen ontvang je een welkomstmail met onder andere informatie om je account aan te maken. Je hebt dan ook direct toegang tot de bestellijst. Eenmaal ingelogd kun je heel makkelijk je bestelling plaatsen. Een instructiefilmpje vind je hier.

Ben je lid geworden? Dan draai je zo snel mogelijk een keer mee met de uitgifte op woensdag. 

IEDEREEN HELPT MEE

FoodCoopNoord koopt direct in bij de boer – zonder tussenpersoon. Dit betekent dat ieder lid een steentje bijdraagt aan de organisatie. In de praktijk ziet dat er als volgt uit:

Elk lid helpt minimaal vier keer per jaar met:

De uitgifte van de bestellingen.

Onze producten krijgen we in grote kratten aangeleverd waar we zelf de individuele bestellingen van die week uit samenstellen. De kratjes met alle bestellingen staan dan klaar en worden opgehaald door de leden. Daarna is het een kwestie van opruimen en klaar. Elke woensdag zijn hier vier mensen voor nodig van +/- 15:00 tot 19:00 uur.

Kun je écht niet op de woensdagen helpen? Laat dit dan even aan ons weten. Er zijn er soms andere klusjes waar je – in goed overleg – je bijdrage aan kunt leveren. 

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

Dat kan op elk moment door een mailtje te sturen naar rooster@foodcoopnoord.nl waarin je dat aangeeft.

verse, biologische, seizoensgebonden en lokale producten, direct van de boer zonder tussenpersoon