Lid worden

LID WORDEN

FoodCoopNoord is een vereniging. Iedereen kan lid worden voor €10,- per jaar. Het lidmaatschapsgeld wordt gebruikt om o.a. de bezorgkosten van de leveranciers en administratieve kosten te dekken (zoals de bijdrage voor het gebruiken van de ruimte van Open Coop), en om kleine investeringen te doen zoals een weegschaal kopen.
Nadat je lid bent geworden krijg je toegang tot de bestellijst. Eenmaal ingelogd kan je heel makkelijk je eerste bestelling plaatsen. Kijk hier om te leren hoe dat in zijn werk gaat. Bij de eerste bestelling wordt automatisch de €10,- lidmaatschapskosten in rekening gebracht.

Als je eerst een demo wilt bekijken, klik dan hier . Hier krijg je ook een indruk van de prijzen en artikelen.

Lid worden kan hier .

photo1-1038x576
[foto van vrijwilligers op ophaaldag]

MEEHELPEN
Om het direct inkopen bij boeren zonder tussenpersoon mogelijk te maken, moet ieder lid een beetje meehelpen met de organisatie. Dat kan door vier keer per jaar mee te helpen met het klaarzetten van de bestellingen. Dit gebeurt op woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur in teams van 3 à 4 personen. Producten worden geleverd in grote kratten en moeten per bestelling verdeeld worden, dat moeten we als leden om de beurt voor elkaar doen. Zo leer je elkaar ook een beetje kennen!

Leden die zich nooit op woensdag vrij kunnen maken, kunnen ook op een andere manier meehelpen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met leveranciers, de website en Facebook pagina bij te houden, de nieuwsbrief te schrijven of iets anders te doen wat je leuk vindt of waar je goed in bent.

LEUKE EXTRA’S
Eens in de paar maanden proberen we met de leden samen iets leuks te organiseren, zoals een etentje of een uitje naar de boeren. Vaak combineren we dat met overleg over hoe we dingen kunnen verbeteren en organiseren. Iedereen is hier welkom. Als je zelf een leuk idee hebt voor een activiteit, laat het weten!
Kijk voor de eerstvolgende activiteit in de zij kolom op de startpagina.

[foto van etentje in open coop]

verse, biologische, seizoensgebonden en lokale producten, direct van de boer zonder tussenpersoon